torstai 7. heinäkuuta 2011

Back in Finland - hallitusohjelmaa ja kesätöitä.

Kotimaahan on palattu ja arki koittaa. Kesä menee töissä Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Kuntaliiton toimitalossa, jota myös tuttavallisemmin Kuntataloksi kutsutaan.

Luen juuri Jyrki Kataisen hallituksen hallitusohjelmaa samalla, kun matkustan junalla Helsingistä kohti Jyväskylää. Viimeisen kirjoituksen lopussa mainitsin tulevan hallitusohjelman ja mielenkiinnon sen sisältämistä linjauksista.

Nyt on aikaa kulunut, vettä virrannut Tammerkoskessa ja monivivahteiset hallitusneuvottelutkin ovat päättyneet. Hallitusneuvottelutulosta (hallitusohjelmaa) täytynee tarkastella erikseen tulevissa kirjoituksissa huolellisemmin ja laajemmin.

Kuusi erilaista puoluetta ohjelmasta neuvotteli ja jokainen näyttää voittaneen sekä hävinneen. Niin kai se neuvotteluissa yleensä menee - kaikkea ei voi saada, sillä muuten kyseessä olisi yhden poppoon sanelupolitiikka.

Hyvää heinäkuun aloitusta kaikille ja rentouttavia kesäpäiviä! Niitä nimittäin tarvitaan, kun syksyllä taas alkaa totisempi aherrus.

PS. Saas nähdä, minkälaisen hämmennyksen ja hurmoksen Salon oma poika (muuan Sauli N.) saa aikaan tulevien 7 kk:n aikana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti